In de veren door MIRVI voor JBN Drenthe

Netwerkclub Jonge Bedrijven Netwerk Drenthe (JBN Drenthe) heeft de afgelopen jaren een aantal leden 'in de veren' gezet. In een serie interviews vertellen ondernemers over het waarom van hun ondernemerschap (de drijfveren), de passie voor hun product of dienst en over het nut van netwerken. Tijdens het interview werd de ondernemer geportretteerd met een grote boa met gekleurde veren.

Gebundeld in een boekje

De interviews die Gerdien Breimer en Mirjam Pijning hebben afgenomen, zijn door MIRVI gebundeld in een boekje. Aan het woord komen verschillende ondernemers in allerlei branches: van bloemstylist tot adviseur op het gebied van medische missers, en van trainer tot talentontwikkelaar. Bij alle ondernemers lees je de passie voor hun vak terug in de interviews.

indeveren boekje

Daarnaast blijkt ook dat het ondernemerschap meer is dan een uit de hand gelopen hobby. De ondernemers hebben veel geleerd van andere ondernemers, onder andere tijdens de bijeenkomsten van JBN Drenthe. Door elkaar te ontmoeten worden de netwerken vergroot (en aan elkaar gekoppeld), worden samenwerkingen aangegaan en wordt geleerd van elkaar op het gebied van ondernemerschap.

jeroenkos

Jeroen Kos


+31 (0)6 31 62 69 66

jeroen@be-gain.nl

Bezoekadres


Molenwijk 1A
7751 CG Dalen

 

Postadres

Emmerweg 22
7751 AN Dalen

Bedrijfsgegevens


Be-gain is een handelsnaam van Jeroen Kos BV die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 78474450. 

Btw-nummer: NL861415899B01

Privacyverklaring