101 Filmfragmenten van Becky Pike Pluth

Een beeld zegt soms meer dan 1.000 woorden. Bij trainingen worden, zeker tegenwoordig, vaak filmfragmenten gebruikt om een bepaalde boodschap te ondersteunen. Het is dan wel belangrijk om een juiste keuze te maken, zodat de boodschap wordt versterkt in plaats van verzwakt. 

In het boek 101 Filmfragmenten voor opleiding, training & onderwijs van Becky Pike Pluth zijn fragmenten uit films beschreven, die kunnen worden toegepast tijdens specifieke trainingssituaties.

Opbouw van het boek

Van elk fragment is een korte inhoud, een beschrijving van de scène en onderwerpen voor de training opgenomen. Daarnaast zijn door de schrijver discussievragen beschreven, die direct met een groep kunnen worden besproken. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder andere feedback, klantvriendelijkheid, motivatie, teamwerk, maar ook intimidatie, racisme en vooroordelen.

Een mooi boek voor trainers die gebruikmaken van beeldmateriaal. Eén nadeel: een dvd met de fragmenten zit er niet bij. Iets met auteursrechten...

LinkedIn-groep

Er is ook een LinkedIn-groep waarin filmfragmenten worden gedeeld en ervaringen uitgewisseld die geschikt zijn voor trainingen. 


Jeroen Kos


+31 (0)6 31 62 69 66

jeroen@be-gain.nl

Bezoekadres


Molenwijk 1A
7751 CG Dalen

 

Postadres

Emmerweg 22
7751 AN Dalen

Bedrijfsgegevens


Be-gain is een handelsnaam van Jeroen Kos BV die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 78474450. 

Btw-nummer: NL861415899B01

Privacyverklaring